Article in Super Bike Magazine KTM-Flyer MCN LED
20 april, 2015
Onze verschillende producten...
Applicatie goedgekeurd...
Laatste nieuws...
De eerste DRL module voor de BMW R1200GS / GSA is vandaag officieel vrijgegeven.

De xenon producten worden vervangen door nieuwe H7 LED-systemen. Ze zijn zo helder als de xenon lichten, maar met een veel langere levensduur.

De ACCELERATOR module ™ voor de Triumph motorfietsen zijn vandaag officieel vrijgegeven.

De eerste ACCELERATOR module™ voor de BMW R1200GS water gekoeld is vandaag officieël gereleased.

De eerste ACCELERATOR module™ voor de Yamaha FJR1300 is vandaag officieël gereleased.

De eerste ACCELERATOR module™ voor de Yamaha XT1200Z Super Ténéré is vandaag officieël gereleased.

De ACCELERATOR module™ voor een breed gamma van KTM motoren zijn vandaag beschikbaar.

Solid Solutions en Schlowy Custom Motorcycles bundelen hun krachten om een "ACCELERATOR module" ™ te ontwikkelen voor de KTM motoren. Zie brochure.

Meer dan 6000 ACCELERATOR module™ verkocht tot op vandaag!

Onze Xenon conversie kits zijn 100% compatibel met de BMW CAN-bus system. Geen foutboodschappen worden op het multifunctionieel display getoond!

Compatibel met...
Beveiligde betalingen...
De perfecte kleur...

Ongeacht welke van de vier seizoenen er met de motor wordt gereden, ongeacht of het overdag of het nachts is, om veiligheidsredenen, de motorrijders moeten zien en gezien worden.

Daarom bied Solid Solutions oplossingen die de zichtbaarheid verhogen, vooral gebaseerd op de laatste CREE high power LED techniek. Met een lichtopbrengst tot tien keer hoger dan dat van conventionele halogeenlampen, profiteert de rijder van een aanzienlijke verbetering in de veiligheid in alle wegomstandigheden en licht situaties.Solid Solutions biedt een uniek product in motorfiets detectie en veiligheid van de bestuurder met de geavanceerde DRL (Daytime Running Lights - dagrijverlichting), ook bekend als navigatieverlichting, welk gebruik maken van laagvermogen, extreem duurzame en uitstekende lichtgenererende LED (Light Emitting Diode) -technologie. De duurzaamheid gaat hand in hand met een sterke luminescentie, verzorgd door het LED-licht.

Tegelijkertijd wordt er een gelijkmatig lichtpatroon gegenereerd, ook wel Uniform LED Effect genoemd. Het is een grote hulp tijdens de nacht en bij slecht zicht, maar ook het licht, in een gespiegelde 'C' vorm, is zeer herkenbaar. Wanneer deze dagrijlichten zijn ingeschakeld (dit kan zelfs automatisch gebeuren via een lichtsensor en wordt verkocht als een andere optie), zal door het onderscheidende uiterlijk van het licht, de motor en zijn berijder veel gemakkelijker te herkennen zijn door de andere weggebruikers in alle omstandigheden. Een ander pluspunt is dat de LED-dagrijlichten module jouw motor een modernere uitstraling geeft.

Met de LED-dagrijlichten, maakt je de motor en haar kostbare lading van de bestuurder en de passagiers veel gemakkelijker om gezien te worden door ander weggebruikers en gevaarlijke omstandigheden. Dus ja, dit is nog een andere veiligheid boost. In combinatie met de koplampen, garandeert het een optimale verlichting van de weg en een betere zichtbaarheid van de motorfiets, dit op de weg of op de off-road.

Zeer lange levensduur van de LED's is verwacht, omdat het uitgangsvermogen van de dagrijverlichtingsmodule is ingesteld op slechts 50% van het maximale vermogen dat de LED's kunnen verwerken. De dagrijverlichtingsmodule maakt gebruik van de nieuwste versie van de COB LED's, die hogere, uniformere, wittere en krachtigere luminescentie licht geeft.

TIP: Een perfecte kleur match met uw dim- en / of grootlicht kan worden bereikt door ook het installeren van H7 hoog vermogen LED van Solid Solutions. Er is een speciale versie beschikbaar met een rubberen afdichting welke compatibel is met vrijwel alle BMW motorfietsen.

Dus, om reden van veiligheid of unieke visuele uitstraling, de LED dagrijverlichting module-upgrade is een optie die je gewoon moet hebben.

Zien en gezien worden met LED dagrijlicht

Uniek gevormde verlichting

Geeft een moderne look

Eén-op-één vervanging

Eenvoudig te monteren

Integreert zeer goed met bestaande koplamp

Uniforme LED effect

Tot 10 x meer lichtopbrengst in vergelijking met een standaard halogeen T10 lamp

Weerbestendig ontwerp

Zeer lange LED levensduur

Helder en zichtbaar

BetaalbaarKleurtemperatuur: 6000 K – zuiver wit

Lichtsterkte: 850 lumen

Spanning: 12 V

Vermogen: 7 W

Toepassing: dagrijverlichting voor BMW R1200GS/GSA (2004-2012)Copyright © 2010-2015 Solid Solutions | Disclaimer | About