Article in Super Bike Magazine KTM-Flyer MCN LED
20 april, 2015
Onze verschillende producten...
Applicatie goedgekeurd...
Laatste nieuws...
De eerste DRL module voor de BMW R1200GS / GSA is vandaag officieel vrijgegeven.

De xenon producten worden vervangen door nieuwe H7 LED-systemen. Ze zijn zo helder als de xenon lichten, maar met een veel langere levensduur.

De ACCELERATOR module ™ voor de Triumph motorfietsen zijn vandaag officieel vrijgegeven.

De eerste ACCELERATOR module™ voor de BMW R1200GS water gekoeld is vandaag officieël gereleased.

De eerste ACCELERATOR module™ voor de Yamaha FJR1300 is vandaag officieël gereleased.

De eerste ACCELERATOR module™ voor de Yamaha XT1200Z Super Ténéré is vandaag officieël gereleased.

De ACCELERATOR module™ voor een breed gamma van KTM motoren zijn vandaag beschikbaar.

Solid Solutions en Schlowy Custom Motorcycles bundelen hun krachten om een "ACCELERATOR module" ™ te ontwikkelen voor de KTM motoren. Zie brochure.

Meer dan 6000 ACCELERATOR module™ verkocht tot op vandaag!

Onze Xenon conversie kits zijn 100% compatibel met de BMW CAN-bus system. Geen foutboodschappen worden op het multifunctionieel display getoond!

Compatibel met...
Beveiligde betalingen...
VEILIGHEID VOOR ALLES ...

Knipperende remlichten verminderen de reactietijd van mensen rijden achter je. Dit betekent minder kans op aanrijdingen van achteren. De snelle knippering van het remlicht zal de aandacht van de bestuurders achter je verhogen, waardoor velen van hen de neiging zullen hebben om meer afstand te houden. Wanneer de remmen worden gebruikt, zal het remlicht eerst een paar keer knipperen gedurende enkele seconden volgens een vooraf ingesteld patroon, waarna het remlicht verder continu zullen branden.

Dus de Smart Flashing Brake Light Module zorgt voor een knipperend effect van het remlicht zodat de aandacht van de bestuurders achter je verhoogt wordt. Bij het remmen zal het remlicht beginnen te knipperen volgens één van de meer dan 30 beschikbare functies. Daarna zal het remlicht continu blijven branden zolang je blijft remmen. De prijs van de Smart Flashing Brake Light Module is niets vergeleken met de verhoogde veiligheid en het vermijden van een eventueel verkeersongeval.

De Smart Flashing Brake Light Module is een microprocessor gebaseerde schakeling dat speciaal ontworpen is voor een remlicht werking en is verpakt in een zeer kleine behuizing, zodat het dicht bij het remlicht zelf gemonteerd kan worden.

Het is compatibel met remlichten die voorzien zijn met LED of gloeilampen. Het maximaal uitgangsvermogen is 55W.

De Smart Flashing Brake Light Module is ook uitgerust met een functie om het continu knipperen van het remlicht te voorkomen bij druk verkeer. Het remlicht zal alleen de eerste keer knipperen en zal daarna continu branden als er een tweede keer geremd wordt binnen de 20 of 40 seconden. Dus wanneer er opnieuw geremd wordt binnen een vooraf bepaalde tijd (20 of 40 seconden), zal het remlicht continu branden. Dit zal de ergernis, van constant knipperen van de remlichten in druk verkeer, vermijden. Deze functie kan ook uitgeschakeld worden.

In onderstaand tabel zie je enkele remlicht modes ten opzichte van het remlicht signaal.

Werkt op LED en standaard gloeilampen
Waarschuwt die achter je bij het vertragen of stoppen in het verkeer
Het kan voorkomen dat u achteraan wordt aangereden
Het programmeren gebeurt door het kortsluiten van twee draden samen of door een drukknop (niet inbegrepen)
Meer dan 30 verschillende knipperende modes
Eenvoudige installatie. Slechts 3 draden aan te sluiten, slechts 1 draad door te knippen
Miniatuur-en waterdicht ontwerp (34mm x 23mm x 14mm)
Microprocessor gebaseerd voor betrouwbare en nauwkeurige werking
Volledig stille werking, geen relais klikgeluiden
Bestand tegen trillingen
Spanning: 12 volt DC
Temperatuur: -30ºC to +70ºC
Maximaal opgenomen vermogen: 1WKrijg toegang tot de remlicht componenten en demonteer deze om toegang te krijgen tot de voedingsdraden. Er lopen 2 draden naar het remlicht. Eén ervan is de massadraad en de andere is de voedingsdraad (+12V indien de rem wordt gebruikt). Je moet uitzoeken welke draad nu de massadraad is en welk de voedingsdraad. Gebruik een voltmeter of refereer naar een elektrisch schema. In de meeste gevallen heeft de massadraad een zwarte of bruine kleur.
Knip de voedingsdraad tussen het remlicht en de remlichtschakelaar door. Dus knip de draad tussen de punten 1 en 2 (zie schema) door.
Sluit de RODE draad van de Smart Flashing Brake Light Module aan connectiepunt 2 door gebruik te maken van de meegeleverde krimp huls connector. Zorg ervoor dat je de voedingsdraad gedeelte gebruikt dat komt van de remlichtschakelaar en NIET de voedingsdraad gedeelte dat naar het remlicht gaat!
Sluit nu de ZWARTE draad van de Smart Flashing Brake Light Module aan de massadraad van het remlicht aan connectiepunt 3, door gebruik te maken van de meegeleverde snelle splitverbinding connector.
Sluit de GELE draad van de Smart Flashing Brake Light Module nog NIET aan! Het is belangrijk om de verbindingen met de voedingsdraad en massadraad van de Smart Flashing Brake Light Module eerst te controleren. Gebruik de rem en kijk of de interne LED van de Smart Flashing Brake Light Module begint te branden. Indien de interne LED werkt, dan zijn de voedingsdraad en massadraad correct aangesloten. Indien de interne LED niet brandt, kan het zijn dat de voedingsdraad en / of massadraad niet correct zijn aangesloten. Controleer de aansluitingen opnieuw!
Eenmaal je hebt gecontroleerd of de interne LED van de Smart Flashing Brake Light Module oplicht, kan je de GELE draad van de Smart Flashing Brake Light Module aansluiten aan de voedingsdraad gedeelte dat naar het remlicht gaat op het connectiepunt 1 door gebruik te maken van de meegeleverde krimp huls connector.
Alle elektrische verbindingen zijn nu gemaakt. Eenmaal je de juiste knipper modus van de Smart Flashing Brake Light Module hebt geselecteerd, kan je de uiteinden van de 2 WITTE draden met isolatietape beschermen. Hermonteer de remlicht componenten.Copyright © 2012 Solid Solutions | Disclaimer | About